HomePromotiiCere ofertaContact
Cosul de cumparaturi este gol.
Contact

0720.134.911
comenzi@ stergatoareonline.ro

Prezentarea companiei

Calitate incredibilă

Piese de schimb SWAG trăi până la promisiunea lor. De 55 de ani, ne-am demonstrat angajamentul nostru față de piața pieselor de schimb independent prin furnizarea cu piese de schimb de calitate pentru calitate OE. Noi nu lasă succesul nostru la întâmplare, însă: nu numai au procese SWAG fost certificate cu succes a DIN EN ISO 9001:2008, dar fiecare produs este testat continuu la cele mai stricte standarde.

Gama Superb

Partea din dreapta pentru fiecare tip de vehicul. Gama noastră include mai mult de 16.000 de piese de schimb auto pentru toate tipurile de vehicule de renume din Germania, Europa și Asia. Fie ca aveti nevoie de direcție, motor, șasiu sau de tehnologie a componentelor de frânare, electrice sau SWAG Extra - l-am luat.  

Incredibil de aproape

Piese de schimb SWAG sunt disponibile doar atunci când ai nevoie de ele. Pentru a ne asigura că sunt în măsură să furnizeze rapid partenerilor noștri pe o scară globală, investim continuu în capacitățile noastre de logistică și disponibilitate stoc. Vă puteți baza pe produsele noastre pentru a ajunge la atelier atunci când este necesar pentru o instalare fit-pentru prima dată.

Disponibilitate mare de stocare - scurt de livrare

Disponibilitatea noastra mare de stocare și un timp scurt de livrare a asigura o siguranță de planificare optimă pentru clienții și partenerii noștri. Acest lucru este garantat prin SWAG cu numele său bun! Du-ne pe cuvânt!

SWAG - acum și în viitor

Suntem într-un proces de dezvoltare continuă. Puteți fi sigur de asta! Aceasta include expansiunea programata de liniile de produse existente la nivelul furnizorului de gama completă, precum și la punerea în aplicare pe termen scurt a unor noi linii de program.