HomePromotiiCere ofertaContact
Cosul de cumparaturi este gol.
Contact

0720.134.911
comenzi@ stergatoareonline.ro

Schaeffler dezvoltă și produce produse de precizie pentru tot ce mișcă - în mașini, echipamente și vehicule, precum și în aplicațiile de aviație și aerospațial - cu INA sale, LuK, și branduri FAG.

Grupul la nivel global activă a companiilor este un producător de frunte de rulmenti la nivel mondial și un furnizor renumit pentru industria de automobile. Compania a generat vanzari de aproximativ 11,1 miliarde de euro în 2012. Cu aproximativ 78.000 de angajati la nivel mondial, Schaeffler este unul dintre cele mai mari companii industriale germane și europene în proprietate de familie. Cu 180 de locații în peste 50 de țări, Schaeffler are o rețea la nivel mondial de locații de producție, facilități de cercetare și dezvoltare, companii de vânzări, birouri de inginerie, și centrele de formare.

 

Timp de aproape cinci decenii LuK a fost furnizarea de sisteme și componente pentru trenul de rulare auto pentru clienții din întreaga lume. Dr. Ing. (Eh) Georg Schaeffler și Dr. Wilhelm Schaeffler LuK fondată în 1965, inițial cu scopul de a oferi diafragmei ambreiaje de primăvară pentru succesorul lui VW Beetle. Astăzi, fiecare a treia masina noua iese din linia de producție cu un ambreiaj LuK.Compania are sediul in Buhl / Germania.

Ca un lider în tehnologie în multe domenii, LuK poate privi înapoi pe o moștenire de care a dezvoltat mai multe inovații groundbraking: În 1965, LuK a fost prima companie din Europa de a comercializa un arc ambreiaj diafragmă, iar în 1985 a lansat primul volanta dubla masa. Acesta a fost urmat de introducerea de componente pentru CVTS, care ar putea ocupa mai mult de 300 Nm de cuplu, precum și "Easytronic" - lumea `s prima cutie de viteze manuală automatizată-electromagnetic. În 1997, LuK început de inginerie și de fabricație convertoare de cuplu în SUA, Germania, urmată 2004. Eforturile actuale de cercetare și dezvoltare se concentrează asupra componentelor de unități hibride, precum și pe dezvoltarea în continuare a componentelor de transmisie convenționale, în special a sistemelor de ambreiaj dublu orientate spre viitor.

Cercetare și dezvoltare au avut întotdeauna o prioritate ridicată la LuK. Cu centre de cercetare și dezvoltare la nivel mondial, fabrici si birouri, compania este reprezentata in toate pietele, cu inginerie și de fabricație capacitate extinsă. În fiecare zi LuK convinge clienții cu o echipa foarte motivați ca un partener de încredere de inginerie cu creativitate, capacitate mare de inovare și de cea mai bună calitate în toate procesele. Proximitatea și disponibilitatea imediată oriunde în lume distinge companiei, precum și capacitatea de a răspunde rapid la cerințele individuale. Ca un partener al industriei auto LuK este lider în dezvoltarea și producția de soluții de sistem pentru a mari provocări ale viitorului auto.