HomePromotiiCere ofertaContact
Cosul de cumparaturi este gol.
Contact

0764.868.864
comenzi@ stergatoareonline.ro

În domeniul auto, divizia Bosch Automotive Aftermarket este lider mondial, mulțumită celor aproximativ 14.000 de angajaţi, în furnizarea pieselor de schimb pentru autovehicule, a echipamentelor de service şi a altor componente în domeniul aftermarket. În plus, suportul tehnic oferit clienţilor pentru sistemele şi componentele auto face parte din serviciile sale.

 

Unul din obiectivele principale ale diviziei Automotive Aftermarket este aprovizionarea clienţilor Bosch - aceştia sunt fie producătorii de autovehicule, comercianţii de specialitate şi service-urile auto - cu un sortiment larg de piese de schimb, care este trimis din Karlsruhe în 140 de ţări. În plus, departamentul logistic coordonează alte 24 de locaţii de depozitare la nivel mondial aparţinând diviziei Bosch Automotive Aftermarket. Sortimentul de produse obţinute prin tehnologie modernă cuprinde aproximativ 450.000 de articole, de la componente pentru sistemele de siguranţă până la celebrele bujii cu scânteie. Aproximativ 300 de angajaţi din Global Distribution Center din Karlsruhe garantează faptul că piesele dorite ajung oriunde pe teritoriul Europei şi în orice punct de pe glob.

 

În domeniul echipamentelor de service sunt oferite aparate de verificare şi testare, software pentru diagnoză, documentație de service, cunoştinţe tehnice şi şcolarizări pentru service-urile auto. În cele 43 centre de şcolarizare la nivel mondial, Bosch şcolarizează anual peste 60.000 de participanţi. Divizia Automotive Aftermarket oferă la nivel mondial comercianţilor de specialitate şi service-urilor auto atât tehnologia completă de diagnoză, cât şi o gamă largă de piese de schimb - de la piese noi până la piese remanufacturate.